Info Contact Blog Informaţii & Comenzi / Telefon: +40-761-10-30-60 / E-mail: contact@mykids.ro
Produse
Buna ziua,
Contul meu
Intra in cont
Nu ai cont? Click aici
Coşul meu (0) Nu ai niciun produs in cos! Total 0 produse
Nu ai niciun produs in wishlist! Total 0 produse
Buna ziua,
Contul meu
Intra in cont
Nu ai cont? Click aici
Coşul meu (0) Nu ai niciun produs in cos! Total 0 produse
Nu ai niciun produs in wishlist! Total 0 produse
Produse Oferte speciale Branduri Produse Contact
Info
Magazin MyKids, Oradea, Iosia, str. Lapusului nr.14
Scaun Auto Gangaroo Guardian
Fotoliu Balansoar Mamaroo 4.0

Despre noi


S.C.IVENIK CONCEPT S.R.L
CIF: RO 37647813
Nr. O.R.C.: J5/1378/2017
Sediu: Oradea, str. Lapusului, nr. 16
Magazin: Oradea, str. Lapusului nr.14
IBAN: RO26BSEA0170000001832828, Credit Agricole Bank

Bine ati venit in magazinul nostru online!

My Kids Baby Shop este magazinul unde puteti gasi produse de calitate pentru nou nascuti si copii prescolari. Timp de peste 10 ani, am dobandit experienta si reputatie prin a oferi articole de nelipsit bebelusilor si parintilor din Oradea. Gama larga de produse din oferta noastra si preturile cele mai mici posibile , ne-au adus o crestere a ofertei si a numarului de clienti. La noi găsiţi toate articolele de care aveţi nevoie, încă din prima zi de naştere a copilului d-voastră: articole de igienă, îmbrăcăminte, încălţăminte, pătuţuri din lemn şi de voiaj, saltele de diferite modele şi mărimi, mobilier si accesorii pentru camera copilului, cărucioare pentru copii si nou nascuti, premergătoare, jucării, scutece de unică folosinţă, etc.). In stocurile noastre se gasesc atat produse si marci consacrate pe piata romaneasca cat si produse si marci noi, testate pe pietele U.E., pentru care suntem unici distribuitori in Romania. Datorita eforturilor noastre de a ne aprovoziona direct de la producatori sau unici distribuitori, preturile produselor gasite la noi, sunt printre cele mai mici din Romania.

Incepand din 2007, datorita cererii tot mai mari de pe piata, am lansat doua ramuri noi de comercializare a produselor noastre:

Magazinul nostru online, cu scopul de a oferi produsele si serviciile noastre tuturor clientilor din Romania, fara a fi nevoie sa viziteze magazinul nostru din Oradea;

Departamentul en-gros destinat firmelor si institutiilor interesate.

Amabilitatea si promptitudinea cu care ne tratam clientii, ne-au adus un plus de buna reputatie. Personalul magazinului este gata să vă ajute oricând, intenţia noastră nefiind doar de a ne vinde produsele, ci şi de a găsi alegerea cea mai potrivita copilului dumneavoastră, pentru că ne place să vedem copii şi părinţi zâmbind. Consideram ca rapiditatea si corectitudinea procedurilor de cumparare – livrare sunt de nelipsit atunci cand vrem ca clientii nostri sa fie multumiti pe deplin.

Brandul MyKids a fost creat pentru a veni in intampinarea nevoilor parintilor din Romania. Totul a pornit de la faptul ca noi, cei din Echipa MyKids, ne doream pentru copiii nostri, ai prietenilor si ai clientilor nostri produse de calitate, dar la preturi accesibile. Am luat hotararea sa cream acest brand pentru a nu mai fi nevoiti sa achizitionam produse si articole pentru copii de la companii intermediare.

Avem astfel avantajul contactului direct cu companii importante, aceeasi producatori care realizeaza articole si produse pentru branduri de renume din Europa. Acest avantaj direct se reflecta în pretul accesibil al produselor noastre. Ne dorim ca dumnevoastra, dragi parinţi, sa constientizati faptul ca si copiii nostri pot avea acces la produse sigure, de calitate, care au un pret corect.

Faptul ca un produs are eticheta Uniunii Europene, nu înseamna neaparat ca este fabricat în Europa sau ca acest lucru va obliga sa achizitionati acele produse la preturi exagerat de mari.

Pentru ca siguranta si confortul copiilor sunt cele mai importante aspecte, am incheiat contracte cu companii serioase, a caror produse sunt testate si sunt realizate în conformitate cu toate normele de siguranta si calitate.

Toate produsele brandului MyKids ajung in tara noastra cu etichetele, manualele de instructiuni, avertismentele sau certificatele de garantie, in limba romana. Respectul pentru clientii nostri primeaza inainte de toate si suntem de parere ca orice produs care ajunge la dumneavoastra trebuie sa contina informatii corecte, in limba romana. Tratam cu foarte mare seriozitate capitolul siguranta, si de aceea, toate produsele noastre vor fi însotite de instructiuni si avertismente corecte si in detaliu.

In speranta ca vom reusi sa facem fata exigentelor si nevoilor dumneavoastra, va invitam sa ne contactati fara ezitare.

Cu deosebit respect,
Manager general,
Torok Tibor

Magazine de prezentare "My Kid's" Baby Shop:

Orar:

Consultant vânzări

Luni - Vineri: 9:00 - 17:00
Duminica: inchis

Magazin de prezentare:

Oradea - Str. Lapusului, Nr. 14

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 17:00
Duminica: inchis

Telefon: 0764-474-347