Info Contact Blog Informaţii & Comenzi / Telefon: +40-761-10-30-60 / E-mail: contact@mykids.ro
Produse
Buna ziua,
Contul meu
Intra in cont
Nu ai cont? Click aici
Coşul meu (0) Nu ai niciun produs in cos! Total 0 produse
Nu ai niciun produs in wishlist! Total 0 produse
Buna ziua,
Contul meu
Intra in cont
Nu ai cont? Click aici
Coşul meu (0) Nu ai niciun produs in cos! Total 0 produse
Nu ai niciun produs in wishlist! Total 0 produse
Produse Oferte speciale Branduri Produse Contact
Info
Livrare Contul meu Garantii si service Intrebari frecvente Reclamatii Vanzari Corporate Companie
Suport
Program: L-V : 9:00 - 17:00
 Telefon:0761.10.30.60
Garantii si service

Marea majoritate a produselor oferite de MyKids.ro sunt insotite de certificate de garantie si instructiuni de folosire si montare, daca este cazul. Toate produsele expediate sunt insotite de documente fiscale. Fiecare produs are un termen de valabilitate sau un termen de garantie, stabilit de producator. MyKids.ro, in calitate de vanzator, nu stabileste termeni de garantie.

De regula, garantia unui produs se refera la vicii sau erori de fabricatie ascunse, care ingreuneaza sau fac imposibila utilizarea produsului asa cum a fost specificat de producator. Garantia nu se refera la: uzura normala a produsului, deteriorarile cauzate de utilizator in urma folosirii sau montajului necorespunzatoare a produselor si la deteriorarile cauzate in timpul transportului.

In cazul in care, cumparatorul doreste sa invoce dreptul la garantie sau are nevoie de service pentru un anumit produs, cumparatorul poate sa ia legatura cu cel mai apropiat reprezentant sau service autorizat pentru produsul respectiv. Locatiile service-urilor autorizate sau a reprezentantelor sunt specificate pe certificatele de garantie. In cazul in care aceste locatii nu sunt listate pe certificatele de garantie, cumparatorul poate sa contacteze MyKids.ro pentru asistenta.

Inainte de expediere, in limita posibilului, integritatea si starea de functionare a produselor sunt inspectate de catre lucratorii MyKids.ro, pentru a evita orice neplaceri.

Cumparatorul are dreptul prin lege, sa renunte la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cumparatorul trebuie sa notifice mykids.ro in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului. In cazul in care ultima zi a termenului este o zi nelucratoare, se prelungeste termenul pana la urmatoarea zi lucratoare. In urma notificarii, cumparatorul va trebui sa expedieze produsul in cauza in termen de cel mult 14 zile de la data trimiterii formularului de retur. Nu se pot returna produse care prin natura lor sunt perisabile sau au un termen de valabilitate mai mic de 30 de zile la momentul notificarii. Produsul poate fi returnat personal sau prin intermediul agentilor de curierat sau posta.

MyKids.ro nu va prelua produse returnate in urmatoarele conditii:
1.   produsul este returnat prin alte agentii de curierat sau intermediari decat cel prin care produsul a fost expediat catre cumparator;
2.   coletul sau continutul acestuia prezinta leziuni datorate transportului la returnare;
3.   coletul a fost expediat cu plata la destinatar;
4.   coletul a fost expediat cu specificare de ramburs.
Coletul este proprietatea celui care expediaza pana la momentul preluarii de catre destinatar.

Produsele trebuie returnate in ambalaj corespunzator (in cazul in care exista ambalajul original – va rugam sa le trimiteti astfel impachetate), insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, emis de producator/distribuitor si toate documentele cu care au fost livrate. Factura si chitanta dupa caz, sunt pastrate de cumparator. Dupa receptie, produsul returnat va fi inspectat de lucratorii MyKids.ro. Daca produsul corespunde conditiilor de returnare, MyKids.ro va rambursa contravaloarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produsului. Din suma rambursata se vor deduce in mod obiectiv costurile suportate de MyKids.ro pentru livrarea acelui produs si valoarea eventualelor bonusuri si discounturi aplicate pentru achizitionarea pachetului promotional care include produsul returnat. Costurile de expediere la returnarea unui produs vor fi suportate de catre cumparator, cu exceptia cand MyKids.ro si-a dat acordul in prealabil ca produsul sa fie expediat cu plata la destinatar.