Info Contact Blog Informaţii & Comenzi / Telefon: +40-761-10-30-60 / E-mail: contact@mykids.ro
Produse
Buna ziua,
Contul meu
Intra in cont
Nu ai cont? Click aici
Coşul meu (0) Nu ai niciun produs in cos! Total 0 produse
Nu ai niciun produs in wishlist! Total 0 produse
Buna ziua,
Contul meu
Intra in cont
Nu ai cont? Click aici
Coşul meu (0) Nu ai niciun produs in cos! Total 0 produse
Nu ai niciun produs in wishlist! Total 0 produse
Produse Oferte speciale Black Friday 2018 Branduri Produse Contact
Info
Black Friday
Black Friday 2018
Pat masina copii
Scaun Auto Gangaroo Guardian
Fotoliu Balansoar Mamaroo 4.0

Prelucrarea datelor cu caracter personal


Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Nancy Trade SRL. („www.mykids.ro”), cu sediul in Oradea, jud. Bihor, str. Lapusului, nr. 14, CIF: RO 7023427, Nr. O.R.C.: J05/194/1995

S.C. Nancy Trade SRL este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 36851.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, www.mykids.ro

1. DECLARAȚIE

Nancy Trade SRL va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Român prin mandat judiciar.

Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.

Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.

Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) ,de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

A . Daca sunteti client al www.mykids.ro, Nancy Trade SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

- pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si www.mykids.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe www.mykids.ro, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Nancy Trade SRL, definit in cuprinsul Termenelor si conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Nancy Trade SRL

- pentru indeplinirea obligatiilor legale in care, Nancy Trade SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul www.mykids.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Nancy Trade SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin www.mykids.ro

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Nancy Trade SRL, prin www.mykids.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizați.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop:

- Atunci cand creati un cont nou pe www.mykids.ro, si bifati casuta care va informeaza ca ,,Am luat la cunostinta conditiile de livrare descrise in Termeni si conditii si sunt de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal’’

- Cand lansati o comanda pe site-ul www.mykids.ro in aceeasi sectiune bifand casuta care va informeaza ca ,, Sunt de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal. ‘’

- Cand trimiteti un email din sectiunea CONTACT al site-ului www.mykids.ro in care trebuie sa bifati casuta care va informeaza ca: ,, Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor dvs. pe acest site web’’

De asemenea din sectiunea contul meu aveti posibilitatea de a sterge contul si in acelasi timp datele dumneavoastra sau de a exporta datele dumneavoastra intr-un fisier PDF.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

- in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a www.mykids.ro , realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe www.mykids.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al www.mykids.ro de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe www.mykids.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al www.mykids.ro, Nancy Trade SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Nancy Trade SRL, prin www.mykids.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, dacă alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe www.mykids.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

- pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe www.mykids.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Nancy Trade SRL de a asigura functionarea corecta a www.mykids.ro, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor www.mykids.ro, inclusiv prin solutionarea diferitelor intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

C. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, Nancy Trade SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

- pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuala dintre Nancy Trade SRL ai Parteneri sau potentiali Parteneri

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Nancy Trade SRL de a initia si desfasura relatiile contractuale in contextul oferirii serviciilor pe www.mykids.ro. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea Nancy Trade SRL de a-si desfasura activitatea.

3. FORMULARUL DE CONTACT

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

4.COMANDA PRODUSELOR

Pentru a putea beneficia de serviciile oferite de Nancy Trade SRL, va trebui sa furnizati anumite date cu caracter personal. Refuzul dumneavoastra de a furniza aceste date va determina imposibilitatea folosirii serviciilor Nancy Trade SRL si a derularii relatiilor de tip comercial.Ca regula generala, puteţi vizita website-ul www.mykids.ro fara a fi necesar sa furnizati datele personale. Cu toate acestea, campurile marcate cu un asterisc indică necesitatea introducerii unor informaţii de bază. Necompletarea campurilor relevante poate avea ca rezultat imposibilitatea www.mykids.ro de a va oferi acces sau anumite servicii.

5.INFORMATII DIN RAPOARTE DE MONITORIZARE A TRAFICULUI

Atunci cand vizitati un site web dezvaluiti anumite informatii despre dvs. precum adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in site-ul nostru, informatii despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, browserul folosit etc). www.mykids.ro ca si alti operatori, inregistreaza aceste informatii cu scopul de a imbunatatii experienta utilizatorilor si calitatea serviciilor oferite. Aceste date conform noii legi in vigoare o sa fie analizate numai cu acordul dumneavoastra.

6.SECURITATE

In conformitate cu cerintele legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Nancy Trade SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Nancy Trade SRL a implementat masuri fizice, electronice si administrative de protectie in conformitate cu reglementarile menite sa protejeze datele dumneavoastra personale.

Aceste date pot fi accesate doar de catre un numar restrans de persoane autorizate conform punctului 2. al Politicii de confidentialitate.

Depunem eforturi pentru a proteja www.mykids.ro si utilizatorii nostri impotriva accesului neautorizat sau a modificarii, dezvaluirii ori distrugerii neautorizate a informatiilor pe care le detinem.

In special:

Va oferim acces securizat la datele personale

Ne revizuim practicile de colectare, stocare si prelucrare a informatiilor, inclusiv masurile de securitate fizice, pentru a oferi protectie impotriva accesului neautorizat la sisteme.

Restrictionam accesul la informatiile cu caracter personal, oferindu-l numai persoanelor autorizate care sunt indreptatite sa afle respectivele informatii pentru a le putea prelucra in numele nostru si care se supun unor obligatii contractuale stricte de confidentialitate si pot fi trasi la raspundere sau carora li se poate desface contractul daca nu indeplinesc aceste obligatii. In cazul in care baza noastra de date a fost afectata in vreun fel ne asumam responsabilitatea de a va anunta si a anunta si autoritatile GDPR in maxim 72 de ore de la producerea evenimentului.

7. ANUNTATEA MODIFICARILOR

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe aceasta pagina astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail.

Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

8. DREPTURILE TALE CA UTILIZATOR AL SITE-ULUI

Conform Legii 677/2001 va sunt garantate drepturile prevazute de lege: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

- Dreptul de acces la date (orice solicitare in acest sens se poate face prin email la adresa contact@mykids.ro );
- Dreptul la informare (operatorul este obligat sa aduca la cunostinta utilizatorului prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
- Dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
- Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
- Dreptul de intervenție asupra datelor (orice solicitare de modificare sau stergere a datelor personale se poate face prin email la adresa contact@mykids.ro); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte);
- Dreptul de a se adresa justitiei.

9.STERGEREA SI MODIFICAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti adresa o cerere in scris, datata si semnata, la adresa: Calea Borsului nr. 45,m Oradea, Judetul Bihor, Romania, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate , sau pentru a cere stergerea acestor date.

10. CADRUL LEGAL

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor Romanesti in vigoare.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
De asemenea, www.mykids.ro poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, Cumparatorul isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care Nancy Trade SRL a incheiat parteneriate in vederea finalizarii si procesarii unei comenzi. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

www.mykids.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. www.mykids.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.